Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

В березні стартують продажі нового Mercedes-Benz A-Class

Другого лютого відбулась довгоочікувана презентація перспективної моделі під назвою A-Class, яка має закріпити позиції Mercedes-Benz у сегменті преміальних компактних хетчбеків. Конкуренцію новому поколінню Mercedes-Benz A-Class у Європі складають Audi A3 та BMW 1-Series. Але той арсенал нових технологій, який пропонує A-Class значно випереджає пропозиції інших автовиробників.

Базовий Mercedes-Benz A-Class 2018 модельного року коштуватиме як мінімум 25 тисяч євро. Офіційні продажі хетчбека розпочнуться одразу після Женевського моторшоу, де ми зможемо побачити декілька варіантів комплектацій цього досить неоднозначного автомобіля. Звичайно, що найбільше розмов точиться саме про зовнішній вигляд нового A-Class. Передня частина хетчбека виконана у фірмовому стилі бренду, що крім естетичної функції несе в собі технічну перевагу в аеродинаміці. Екстер҆ єр виявився настільки незвичайним, що деякі експерти прогнозують зменьшення продажів після появи нових моделей у конкурентів.

Найбільш революційних змін зазнав інтер҆ єр нового A-Class. Німці продовжили втілювати в життя концепцію двох екранів, які розміщенні вздовж торпедо. По центру встановлено блок управління кліматичною установкою та круглі дефлектори обдуву. Частина центрального тунелю, яка розділяє водія та переднього пасажира, використовується для сенсорного вводу інформації до мультимедійної системи. Цифрові екрани можуть настроюватися відповідно до ситуації та виводити різноманітну інформацію. Головною фішкою бортового компьютера є система голосового керування, яка працює не гірше ніж на сучасних смартфонах. Нам здалося, що вона дуже схожа на Siri з  iPhone. В залежності від комплектації, розмір моніторів в новому Mercedes-Benz A-Class може складати 7 або 10,25 дюймів. Якість матеріалів обробки інтер҆ єру мабуть найкраша в своєму сегменті, принаймі поки конкуренти не презентували свої новинки в С-класі.

Новий Mercedes-Benz A-Class пропонує розширені можливості з безпеки та комфорту. За додаткову плату на хетчбек встановлюється система Active Distancing Assist Distronic, яка допомагає конролювати відстань до попереду розташованого автомобіля. На відміну від попередньої генерації новий A-Class пропонує набагато більше місця на задньому ряді сидінь. Багажний відсік може вмістити речі всіх пасажирів, адже навіть в звичайному стані корисний об҆ єм скадає понад 400 літрів.

На початку продажів під капотом A-Class може розташовуватися лише один з двох варіантів двигунів. Базовим силовим агрегатом для версії A 200 стане 4-циліндровий бензиновий мотор об҆ ємом 1,4 літри. Завдяки турбонагнітачу він розвиває 161 к.с. Цього вистачить для швидкого прискорення з 0 до 100 км/год за 8 секунд. При цьому середня витрата пального складатиме лише 5 літрів на кожні 100 км пробігу. В якості альтернативи,німці пропонують турбодизельний двигун на 1,5 літри. Потужність цього малюка всього навсього 115 к.с., але він використовує лише 4 літри на 100 км пробігу, що робить його одним з найекономніших моторів в С-класі. 

За доплату можна замовити повний привід та різні варіанти налаштувань підвіски та рульового керування. З нетерпінням очікуємо весни, коли ми зможемо особисто протестувати нове покоління Mercedes-Benz A-Class…

 

05.02.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

В березні стартують продажі нового Mercedes-Benz A-Class

Політика конфіденційності